Úti horoszkóp

Úti horoszkóp: A Nyilas utazik

Megosztom

„Nagy utazás… azt mondtad, hogy ez az élet…”
Nyilas hava van, ezért asztrológiai útikalauz sorozatunkat az Állatöv nagy utazójával folytatjuk! 🙂 A Nyilas az állatöv kilencedik jegye, szimbóluma az ég felé nyilat lövő kentaur. Beszédes a kép, hiszen látjuk, hogy bár testének alsó fele állati, felső teste emberi, az égi minőségek felé törekszik kilőtt nyilával. A Nyilas optimista, joviális, vidám, jóindulatú alaptermészet, a pozitív gondolkodás megtestesítője. Analógiában áll a hittel, elhivatottsággal, a vallással, az erkölccsel, a magasabb szellemi tanulmányokkal és a külföldi utazásokkal. Őszi, férfias, tüzes és szellemi irányultságú változó jegy.
Azoknak az embereknek, akiknek a születési képletében hangsúlyos a Nyilas minőség, fokozott igényük van az újdonságokra, a nagy célok kitűzésére, a magasabb eszmékre. Ők azok, akik imádnak utazni, idegen kultúrákat megismerni, eszméket cserélni, magasabb szintre emelni a tudásukat és tanítani. 
A Nyilassal az utazás egy igazi élmény, mindent tud, amit az adott országról tudni érdemes, kezdve a látnivalóktól a helyi szokásokig, a történelemig, sőt a nemzeti ételekig! Szívesen tanulmányozza már jó előre az úti célt, lexikális tudása lenyűgöző, amit lelkesen ki akar majd bővíteni tapasztalati tudással. 🙂 Készüljünk fel, mert valószínűsíthetően nem sokat fogunk a szállodai szobában pihengetni és kettesben romantikázni, viszont sok érdekes ismeretséget köthetünk a társaságában és mi magunk is sokat fogunk tőle tanulni.
A Nyilasra nyugodtan rábízhatjuk az utazás szervezését, mert valóban színvonalas, első osztályú programokat fog nekünk szervezni! Bár indulás előtt érdemes az „apróságokat” ellenőrizni, mert hajlamos lelkesedésében kifelejteni valamit, vagy elsiklani a részletek felett és a bőröndjét is segíthetünk kiegészíteni számára esetleg ’feleslegesnek’ tartott dolgokkal, például törölközők, szúnyogriasztó, napkrém, gyógyszerek stb. 🙂 Ő egy született optimista, aki ha eltúlozza ezt a tulajdonságát, hajlamos rá, hogy ennek megfelelően csak a jóra gondolva induljon el otthonról. Ilyen esetben hathatós egy hangsúlyos Szűz szülött segítsége, aki ügyel a részletekre és minden eshetőségre felkészülve pakol.
A Nyilas kifejezetten vágyik az emberek közelségére, ezért szívesen utazik nagyobb baráti társasággal. Ha mi szervezzünk számára üdülést, akkor sok színes programot és meglepetést is találjunk ki számára! Készüljünk fel, hogy egész nap úton leszünk, millió kalandban lesz részünk, rengeteg élménnyel gazdagodhatunk. Ő az utazás alatt mindenben talál valami érdekeset, vonzza az újdonság, a változatosság. Mivel rendkívül jóindulatú, természetesen figyelembe fogja venni az igényeinket, amennyiben jelezzük ezt neki (máskülönben hajlamos elsiklani az aprócska tény felett, hogy nem mindenki szeret állandóan pörögni, sürögni-forogni, hanem például pihenésre, lazításra, édes semmittevésre, élvezetekre is vágyik a nyaralás alatt :-))

Mit szeret a Nyilas?

Fantasztikus filmeket nézni, hittel, pozitív gondolkodással, filozófiával, lélektannal, (ön)menedzseléssel kapcsolatos könyveket, valamint bölcsességeket, erkölcsi alapelveket tartalmazó írásokat olvasni, idézeteket gyűjteni, útikönyveket böngészni; tanfolyamokra járni, olyan helyekre látogatni, ahol a bőséget átélheti, valamint imádja a kalandparkokat, a lovaglást, a sportot, a fesztiválokat.

Úti célok:


A Nyilas jegyéhez sorolt országok: Magyarország, Horvátország, Spanyolország, Ausztrália, Dél-Afrika
A Nyilas városai: Budapest, Prága, Kassa, Barcelona, Stuttgart, Nápoly, Chicago, Toronto
Aki szeretné életébe behívni a Nyilas minőséget, tehát szeretne kalandokat megélni, új dolgokat megismerni, tanulni, illetve magasabb szintre emelni az életét, azok számára mindenképp javaslok egy izgalmas őszi külföldi felfedezőutat! 🙂
Kívánok kellemes kikapcsolódást, örömteli perceket!
Timke
Még több érdekesség az asztrológia világából:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..