Mérleg hava van, ezért asztrológiai útikalauz sorozatunkat ezzel a kedves, romantikus, szépség- és harmónia kereső zodiákus jeggyel folytatjuk. A Mérleg az állatöv hetedik jegye, analógiában áll a kapcsolatokkal, a döntésekkel és az eleganciával. Bájos, békeszerető, empatikus, született diplomata és nagyon szeret társaságban lenni. Őszi, férfias, levegős és szellemi irányultságú változó jegy.

Azokra az emberekre, akiknek a születési képletében hangsúlyos a Mérleg minőség, fejlett igazságérzet, objektivitás, kiváló ízlés és művészi érzék jellemző. A Mérleg sokszor találja magát a békéltető szerepében, mert nagyon érzékeny környezete konfliktusaira és számára mindennél fontosabb a kiegyensúlyozottság és a harmónia. Fontos számára a külső megjelenése, nemcsak követi, hanem diktálja is a divatot.
Csak együtt!!!
A Mérleg kifejezetten társasági ember, ezért inkább társasutazásokat ajánlok számára. Olyan szálláshely megfelelő számára, ahol van társasági élet és szórakozási lehetőségek. A szálloda legyen kifinomult, ízlésesen, dekoratívan berendezett, kényelmes és divatos, szépen rendezett parkkal, vagy kerttel, valamint különböző wellness- és szépségápolással kapcsolatos szolgáltatásokkal.
Bátran szervezzünk számára üdülést, például lepjük meg őt egy hétvégi utazással közelgő születésnapja alkalmából! Mivel nehezen dönt és hajlamos kizárólag a másik igényeit figyelembe venni, hogy boldognak és elégedettnek lássa partnerét, ezért finoman puhatoljuk ki a vágyait. Ne elégedjünk meg a „Te mit szeretnél?” típusú visszajelzésekkel! Biztosítsuk afelől, hogy ez most az ő pillanata. 🙂
Ha mi szervezzük az utat számára, akkor törekedjünk színes, társasági programok szervezésére, ahol jó hangulatban töltheti vakációját, csinosan felöltözhet, beszélgethet, kikapcsolódhat. Sétáljunk vele sokat a szabadban, ám ügyeljünk arra, hogy a fárasztó túrákat és a kényelmetlenségeket nem szereti. Nagyon szereti a romantikus folyó- illetve tengerparti sétákat! Szívesen keresi fel a különböző képtárakat, múzeumokat, emlékhelyeket és parkokat, ám fontos, hogy programjait egy optimális ütemterv szerint alakítsuk ki és legyen lehetőség módosításra is.
További ideális programok Mérlegek számára: táncestek, balett előadás, divatbemutatók, különböző művészeti kiállítások, kreatív alkotóműhely, tánccal kombinált alakformáló testmozgás, például zumba.

Úti célok:

A Mérleg jegyéhez sorolt országok: Ausztria, Franciaország, Tibet, Japán, Kína, Mexikó, Kanada

A Mérleg városai: Bécs, Graz, Salzburg, Frankfurt, Lisszabon, Párizs, Velence, Nottingham

Aki szeretné életébe behívni a Mérleg minőséget, tehát szeretné élvezni az élet szépségeit, társasági életét színesebbé tenni, harmóniába, egyensúlyba hozni az életét, számára mindenképp ajánlható egy igazi (őszi) Mérleg társasutazás 🙂

Olvasd el kapcsolódó cikkemet,
melyben mindent megtudhatsz a Mérleg archetípusról: https://tudatkulcs.hu/asztro-korkep-mindent-a-merlegrol/

Kívánok kellemes kikapcsolódást, örömteli perceket!

Timke
https://tudatkulcs.hu