Az asztrológia szerint a csillagok befolyásolják cselekedeteinket, életvezetésünket és azt is, hogy hová tervezzük következő utazásunkat. A tudatkulcs.hu oldallal közös új úti horoszkóp sorozatunkban, Timke segítségével megtudhatod, Neked merre vezet az utad.

Kos hava van, ezért úti horoszkóp sorozatunkat ezzel az aktív, energikus zodiákus jeggyel kezdjük. Mint az állatöv első jegye, analógiában áll az elindulással, születéssel és az önérvényesítéssel. Tavaszi, tüzes és testi irányultságú jegy. Azokra az emberekre, akiknek a születési képletében hangsúlyos a Kos minőség, impulzivitás, tettvágy, lelkesedés, erős akarat, aktivitás jellemző.

 

Szeret az ösztöneire hallgatva, gyorsan dönteni és irányítani, szereti a kalandot, ezért mindenképpen mozgalmas, aktív programokat ajánlunk számára. Egy Kosnak mindennél izgalmasabb a spontán, semmiképpen sem gondosan megszervezett és sokáig tervezett utazás. 

 

Ha szeretnéd meglepni, olyan helyre vidd, ami mozgalmas, ahol mindig történik valami. Ha moziba készültök, válasszatok izgalmas, cselekménydús filmet! Menj el vele sportolni, túrázni, hegyet mászni vagy vadászni. Gondoskodj arról, hogy sok impulzus érje! Biztosítsd számára, hogy megmutathassa tetterejét, bátorságát és hogy meghódíthasson!
A Kos jegyéhez a napos, forró és száraz tájak tartoznak, mezők, illetve köves hegységek, szélsőséges éghajlattal. Az ideális szálláshely számára praktikus berendezésű és sok fából készült. A Kosnak utazás előtt érdemes ellenőrizni a foglalásokat és azt is, hogy minden szükségeset bepakolt-e a bőröndbe . 🙂

Úti célok:
A Kos jegyéhez sorolt országok: Anglia, Németország, Franciaország, Dánia, Mexikó, Bali, Szíria, Palesztina.

A Kos városai: Velence, Nápoly, Firenze, Marseille, Birmingham, Amszterdam, Rio de Janeiro, Krakkó.

Aki szeretné életébe behívni a Kos minőséget, tehát szeretne lendületet, aktivitást vinni a mindennapjaiba, kimozdulni a holtpontról, megélni a szenvedélyt, izgalmat, valamint hangsúlyosan Kos, Oroszlán, Nyilas, vagy Mérleg jegyű, számára mindenképpen javasolható egy igazi (tavaszi) Kos utazás 🙂

Timke
https://tudatkulcs.hu