Eredetileg a karácsonyi könyvajánlóba került volna egy utazós színező is. Végül annyit találtam utazás témában, hogy ez már külön bejegyzést érdemel.

Karácsonyi ajándékötlet: Utazós színező

utazós színezők

Fejős Éva könyvei utazásra inspirálnak, Szabina tavaly nyáron össze is gyűjtötte belőle kedvenceit. A legújabb kötet igazán különleges, hiszen egy felnőtt színező segítségével csábít utazásra az írónő. Színezés közben újra bejárhatod a regények helyszíneit.

Nagyon tetszik a Napsütötte Franciaország hangulata. A gyönyörű rajzokon Párizs és Franciaország nevezetességei köszönnek vissza. A könyvben saját jegyzeteidnek, élményeidnek is van hely, így igazán egyedivé alakíthatod.

A sorozat másik részében egy olaszországi körutazás emlékképeit rögzítette a rajzoló: Róma, Velence, a tengerpart és persze az elmaradhatatlan olasz gasztronómia is életre kel, ha kiszínezed. Akár magaddal is viheted a következő utazásra és kiegészítheted az emlékeiddel!

Aki a hideg télben inkább egzotikus tájakra vágyik, válassza a Káprázatos trópusok utazós színezőkönyvet. És annak sem kell csüggednie, aki a hazai tájakat részesíti inkább előnyben, neki szól Tálos Tamara: Színezd ki Magyarországot! című felnőtt színezője.

 

karacsonyi-ajándékötletek-utazóknak