Nem csak az idei első bejegyzéssel maradtam le, de az év megtervezése is hátra van még. Pedig már egy hét eltelt szilveszter óta. Nem tudom, te hogy vagy vele, de én már évek óta nem fogadok meg semmit. Inkább terveket és célokat tűzök ki magam elé. Azt is megtanultam, hogy jó ezeket leírni, nem elég “fejben tartani”. 

Tervek és célok 2016-ban

1. Az első és a legfontosabb elhatározás, hogy az időmenedzsment cochingon megtanultakat alkalmazni fogom. Hiszen a tervezésen áll vagy bukik minden. És a Helga által bemutatott módszerek valóban működnek. Ha következetesen csinálja az ember lánya. 🙂

tervek és célok 2016

2. Több időt akarok fordítani olvasásra. Pontosabban papír alapú olvasásra. Mert hiányzik. Cél, hogy idén havonta két könyvet elolvassak – úgy hallottam, a nagyok is így csinálják 😉 Szakmai könyvek mellett én azért könnyű irodalmat is fogok olvasni. Ideje lebontani az íróasztal szélén álló könyvtornyot.

olvasnivaló 2016

3. A tervezés mellett a spórolás terén is van hová fejlődnöm. Az álmom megvalósításának nyitottam egy kis dobozkát. Ebben gyűjtögetem a kis “zsebpénzemet”. Belekerül a borravaló, jutalék és a pénztárcámból az apró minden hét végén. Vásárolj könyvet Librin és foglald le szállásod a Booking-on és segíts nekem, hogy a perselyem minél előbb megteljen!

webshop 2016

4. Minden hónapban megnézek egy kiállítást vagy meglátogatok egy múzeumot a bakancslistámról. Tarts velem te is! Iratkozz fel a blogértesítőre és a tervezett programokról is tájékoztatni foglak!

Mkvmlogo

5. Nagyobb hangsúlyt fektetek az idegenvezetésre, hogy ki tudjam használni azokat a lehetőségeket, amelyek az elmúlt hónapokban szembe jöttek velem. Több időt fordítok az önképzésre és a tanultak felfrissítésére.

Kovács-Mitter Szilvia idegenvezetés

Természetesen a tervek között szerepel utazás is. Rögtön március elején egy regeneráló, gyerekek nélküli wellness hétvége, amit a Jézuska tett a karácsonyfa alá. 😉

6. A blogon új sorozatok indítása is szerepel a tervek között. Írd meg kommentben miről olvasnál szívesen.!

Te milyen terveket és célokat tűztél ki magad elé 2016-ban?