Elmennétek szilveszterezni a barátnőiddel, de nincs ötletetek, hogy hová? Tudok egy jó megoldást! Falusi romantika, a természet közelsége, egy csendes tanya, ahol nincs más vendég rajtatok kívül. 

Szilveszter barátnőkkel az Ágnes tanyán

Az Ágnes tanya Budapesttől 80 km-re, Tápiógyörgye község határában lévő hagyományos módon, vályogtéglából épült „L” alakú parasztház, nagy bekerített füves kerttel. Tavasztól őszig 35 fő elhelyezésére alkalmas, téli időszakban max. 16 fő elhelyezése lehetséges (fűtési szezon). 2 db teljesen felszerelt, frissen felújított fürdőszobával és 2 db zárt konyhával rendelkezik.

A füves kertben szalonnasütő, vasplatnis sütő, kenyérsütő kemence nyári konyhával, bográcsozásra alkalmas hely áll a vendégek rendelkezésre.

Mivel az egész ház csak a tietek, eldönthetitek, hogy hol buliztok a nagy konyhában, ahol kb. 10-12 ember fér el – szorosan, de a szeretetben. 🙂 vagy a kemencés szobában, mely a nagy lakrész előteréből nyílik és 15 fő is  kényelmesen elfér. Szomszédok nincsenek, így a hangoskodás miatt sem kell aggódnotok. 😉

Ha gyerekekkel mennétek, akkor is az Ágnes tanya az ideális helyszín szilveszterre. A ház teljesen baba- és gyerekbarát. Sőt a gyermekek kedvére egy különálló játszószoba is kialakításra került (nem fűtött, de temperálása megoldható), ahol mindenféle játékot és eszközt megtalálhatnak a szórakozáshoz (kinti- és benti játékok).

This slideshow requires JavaScript.

Szobák és ágyak:

Két külön lakrészben a szobák és ágyak elrendezése a következő:

Nagy lakrész – Kemencés – Saját fürdőszoba
1. szoba/kemencés – 3 férőhely (ágy + kinyitható kanapé)
2. szoba – 3 férőhely (külön ágyak; ebből az egyik rövidebb – gyerekágy)
3. szoba – 2. szobából nyílik – 2 férőhely (külön ágyak)
4. közös előtér – 2 férőhely (kinyitható kanapé)

Kis Lakrész – Saját fürdőszoba és kiskonyha
1. szoba – 4 férőhely (2 ágy és kinyitható kanapé)
2. előtér – 2 férőhely (kinyitható kanapé)

Ár: 5.000 Ft/fő/éj önellátással (min 8 fő, max 16 fő)

A szálláshely saját honlappal még nem rendelkezik.

Információ és foglalás: Izsák Luca izsak.luca (kukac) gmail.com