Praktikus pakolás

Muris utazási kiegészítők

Megosztom

Az elmúlt napokban szó volt mindarról a bőröndöktől a kiegészítőkig, ami jól jöhet, ha utazást tervezünk. A témát kutatva néhány agyament ötlet is szembe jött velem. Végiggondolva van, amelyik egész praktikus. Ezekből is gyűjtöttem egy csokorravalót.


Skytent – a fedélzeti magánszféra

Az ötlet nem rossz, de nem tudom elképzelni, hogy egy ilyet a fejemre húzzak… Kapható többféle színben és hamarosan illatosított változatban is. (ára: $20)

Már kapható a teleshop reklámokból ismert tv néző takaró úti változata is. Én kimondottan fázós típus vagyok. Volt olyan munkahelyem, ahol jól jött volna egy ilyen. Sőt hideg téli estéken gyanítom, hogy jó barátom lenne ez a takaró. Azt már kevésbé tudom elképzelni, hogy nyilvános helyen magamra öltsem… (ára: $50)
A nyakpárna az egyik leghasznosabb találmány, hosszú utakon nélkülözhetetlen társ. Azért ezt is lehet fokozni.
 Zsebmosógép 🙂

 Ausztrál tervezők találták ki utazók számára a mosótáskát. Így akkor sem kell lemondanod a tiszta ruhákról, ha nincs a közelben mosógép, mosoda vagy lavór. Nem foglal nagy helyet, akár a zsebedben is elfér és a használata is pofon egyszerű. Nem kell más, mint kevés víz, némi mosópor és kézimunka. A megtöltött mosózsákból a levegőt kiengeded, dörzsölgeted néhány percig és már száríthatod is a tiszta ruhát. (ára:  $65)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..