A karácsonyi ajándék ötletek utazóknak sorozat második részében a legjobb DIY ötleteket gyűjtöttem össze. Még bőven van időd, inspirálódni, beszerezni az alapanyagokat és ha szerencséd van akár workshopot is találsz a közeledben, ahol elkészítheted segítséggel a tökéletes karácsonyi ajándékot.

A legjobb DYI ajándék ötletek utazóknak a Pinteresten

DIY ajándék ötletek utazóknak

1. Persely

Az egyik kedvencem ez a persely. Mutatós, hasznos és irtó egyszerű elkészíteni.

2. Kábeltartó

Manapság elképzelhetetlen, hogy kütyük nélkül utazzunk. A kütyük meg rendszeresen tölteni kell. A töltők sajátos tulajdonsága, hogy hajlamosak összegubancolódni. Ennek megelőzésére számos praktika van, a szemüvegtoktól kezdve az utazási kiegészítőig. Házi változatát pedig, egy kis varrástudással a birtokodban, te is elkészítheted. Találtam többfélét az egyszerűbbtől a összetett tárolókig.

3. Utazós párna

A hosszú utazásokat gyakran apróságokkal tehetjük komfortosabbá, például kispárnával. Tedd a párnát egyedivé és készítsd el hozzá te a párnahuzatot!

4. Alvómaszk

Idegen helyen elaludni sokaknak okoz gondot. Aki utazik, gyakran alszik idegen helyen, vagyis szemmaszkra van szüksége a pihentető alváshoz. 😉 Készítsd az utazós párna anyagából és máris kész a szett.

5. Bőröndpánt

A bőröndpánt több okból kifolyólag is hasznos lehet, összefogja a bőröndöt és ha egy feltűnő, tarka mintás darabot választasz, egyszerűbben megtalálod a bőröndöt a repülőtéren. Némi kézügyességgel és egy varrógéppel ezt is elkészítheted ajándékba.

6. Hűtőmágnes

Az én hűtőm tele van mágnessel a világ minden tájáról, részben saját gyűjtés, részben másoktól kapott szuvenír. (bevallom néha beszerzek 1-1 darabot csak úgy, amolyan bakancslistaféle).

7. Ékszer

Azok az utazók, akik kevés holmival utaznak és gondosan összeválogatják az úti ruhatárat, nagy gondot fordítanak a megfelelő kiegészítőkre, amivel feldobhatják a napi outfitet. A célnak tökéletesen megfelelnek az újrahasznosított pólóanyagból készült textil ékszerek. A neten is találsz leírásokat, videókat és elkészítheted a Cirrhopp workshopokon Kingával.

 

[poll id=”1″]