A Facebook a legkedveltebb közösségi oldal. Sokan ott élik mindennapjaikat, mások utálják a hírfolyamot elöntő cuki babás/kutyás/cicás képeket és az ismerőseik “mit ettem ma” bejegyzéseit. Ugyanakkor a Facebook-ot lehet okosan is használni. Például a következő utazás megtervezésére. Kövesd ezt a 10 légitársaságot, hogy időben értesülj a kedvező repülőjegyárakról!

10 kedvenc légitársaság Facebook-on

AirFrance

Az AirFrance Facebook oldalán megismerkedhetsz a legnépszerűbb úti célokkal, hírt kaphatsz párizsi eseményekről, légitársasági promóciókról, újdonságokról és természetesen első kézből értesülhetsz az akciós repülőjegyekről.

KLM

A KLM igazán kihasználja a Facebook erejét, aktív közösséget épít. Természetesen a legfrissebb akciók mellett a légitársaságról szóló hírek, újdonságok is megjelennek. Ha követed a KLM Facebook oldalát, akkor nem maradsz le a nyereményjátékokról sem. Most Van Gogh halálának 125. évfordulója kapcsán amszterdami festő workshopon vehet részt a szerencsés kiválasztott, természetesen repülőjegyet és szállást is nyersz mellé.

Lufthansa

A Luthansa oldalán német és angol nyelven egyaránt olvashatsz infókat a járatokról, sztrájkokról. És a legújabb nyereményjátékról, ami ma véget ér. Szóval, ha eddig nem követted őket, még nem késő! 😉

Czech Airline

A cseh légitársaság Facebook oldalán megosztja a Prágáról, illetve Csehországról megjelent cikkeket, érdekességeket is. Így mindenképp érdemes követned őket, ha Prága rajta van a bakancslistádon.

Brussel Airlines

Tetszik, ahogy a belga légitársaság Facebook oldalán mindkét nem képviselőit meg tudják szólítani: meccsre utazó futballcsaptok képei és New York-i shoppingra csábító ajánlatok szépen megférnek egymás mellett.

Turkish Airlines

Ha Törökországba vágysz, feltétlenül like-old a Turkish Airlines oldalát. Rendszeresen nyerhetsz törökországi utazást, repülőjegyet. Most épp John Newman londoni koncertjére utazhat el egy szerencsés rajongó.

Etihad Airways

Az Egyesült Arab Emirátusok légitársasága az egyik legjobb a világon. Különösen szimaptikus, hogy Facebook oldalukon a személyzet tagjait is megismerheted. Sőt most te is közéjük tartozhatsz, ha valaha légikisasszonynak készültél. Abu Dhabiba keresnek munkatársakat.

Eva Air

Bangkokba készülsz? Kövesd az Eva Air Facebook oldalát! A légitársaságról ugyan nem sok infó van fent, de annál jobban felkészülhetsz az utazásra Bangkok Charlie élménybeszámolói alapján.

Emirates

Ugyanez igaz az Emirates-re is. Futball helyett rögbi, New York helyett Milano Fashion week. 🙂 És még az egyedülállókra is gondolnak!

Malaysian Airlines

A maláj légitársaság Facebook oldalán a megszokott színvonallal és luxussal találkozhatsz. Szeretem nézegetni a bejegyzéseket, olyan élő és emberközeli a felszállás előtt utasokról és sztyuikról készített képekkel. A szlogenjüket tartsd te is szem előtt és élj eszerint!