A különböző technikai kütyük többnyire a pasikat hozzák lázba, de a Kaja.hu étteremben szerzett tapasztalatok alapján bátran kijelenthetem, hogy még én is élveztem az asztalba épített számítógép nyomogatását. Ez az élmény inspirált arra, hogy körülnézzek a nagyvilágban. Az eredmény? 5 hotel, ahol minden technika guru a mennyben érezheti magát. 🙂

Alma Barcelona

Az Alma Barcelona designhotel wellness-részleggel, csodálatos tetőtéri panoráma terasszal várja a vendégeket. Az elegáns, modern berendezésű szobákban síkképernyős TV van, ingyen Wi-Fi elérhető. Eddig semmi extra igaz? Kulcsra viszont nem lesz szükséged, a szobádba ujjlenyomat olvasó segítségével juthatsz be.

hotel alma barcelona

kép: booking.com

Yotel, New York

A New Yrok-i Yotel a jövő hotele, ahol az egyszerűség és a gyakorlatiasság találkozik. Automatizált be- és kijelentkezés, a világ egyetlen robot concierge, igazi űrdizájn a Nagy Alma közepén. Nézd meg a videót, magáért beszél!

The Halkin by COMO, London

A The Halkin by COMO-ban is átélheted a Kaja.hu élményt. 🙂 Falba épített konzolok segítségével szinte mindent elintézhetsz, egy gombnyomással hívhatod a pincért vagy választhatsz más szolgáltatást, kapcsolgathatod a világítást, fűtést. A szobákban alap a síkképernyős TV, ingyenes Wi-fi, asztalba épített iPad csatlakozó. A gyerekekre is gondoltak: nemcsak tej és süti jár lefekvéskor, napközben Playstation és Nintendo Wii játékokkal ütheti el az időt.

The Halkin by COMO hotel

kép: www.booking.com

Jefferson, Washington D.C.

A Jeffersonban szintén az elektronika segítségével veheted igénybe a szobaszervizt. Ha nem akarsz lemaradni a kedvenc a műsorodról, nézheted a tükörbe beépített képernyőn keresztül. 🙂 Rendeld a szobádba a vacsorát és téged is lenyűgöz majd az intelligens tálaló, mely a beépített chipen keresztül értesíti a személyzetet az ajtó elé kihelyezett szervizkocsiról.

jefferson washington

kép: booking.com

The Geejam, Jamaica

A Geejam luxus a legfelsőbb fokon. A vendégek érkezéskor mobiltelefont kapnak, melybe a szálloda elérhető szolgáltatásainak telefonszámai be vannak programozva. A szobákban szintén beprogramozott Apple TV több tucat filmmel, reggae és soul zenékkel szolgálja a kikapcsolódást és szórakozást.

geejam hotel

kép: booking.com