Nyár közepe van, tombol a fesztiválszezon. Akad még szabadtéri program bőven a rossz idő érkezéséig. Pakolj okosan akkor is, amikor fesztiválozni készülsz! Néhány ötlet, mit vigyél magaddal.

Fesztivál túlélőkészlet

Dobd be ezt a néhány dolgot a táskádba és tedd komfortosabbá a szabadtéri rendezvényeket! Válogasd össze saját túlélőkészletedet a következő fesztiválra!

Fesztivál túlélőkészlet

Fesztivál túlélőkészlet by Útipoggyász.hu

1. TheBugWatch illatosított karpánt
Trendi és hasznos kiegészítő egyben. Illatanyaga a Citridiol, az egyik leghatásosabb természetes eredetű anyagként ismert, amely távol tartja a szúnyogokat és egyéb vérszívó rovarokat. Válaszd a hozzád illő színt!

2. Napvédelem
Ha szerencséd van, nem zuhog napokig az eső és esőkabát helyett naptejre lesz szükséged.

3. Kulacs
Ne feledkezz meg a megfelelő hidratálásról sem! Legyen nálad a Vapur feltekerhető kulacsa. Egy csipesz segítségével a táskádra erősítheted, így tartanod sem kell. Amikor pedig nincs rá szükséged, a táskádban alig foglal helyet.

4. Strandtörölköző
Lehet, hogy nem ez az első, ami eszedbe jut, amikor fesztiválozni indulsz.  Gondold végig, mennyi mindenre használhatod! Nem kell a fűbe/pulóverre ülnöd, a legnagyobb melegben bevizezve a válladra terítheted, a hűvös estéken beleburolózhatsz. Ha a választásod egy trendi török pestemal törölközőre esik, akár paeroként is hordhatod. Mindössze 300 gr és anyagának köszönhetően kicsire összehajtható. Még két érv mellette. 😉

5. Kéztörlő
A nyilvános modókban nem jellemző, hogy van papírtörlő. A Napkin frotír kéztörlője a préseléses technikának köszönhetően elfér a zsebedben. Jó, ha kéznél van. Azt tudtad, hogy a japán nők táskájában mindig van kéztörlő?

6. Intim higiénia
Ha már szóba jött a mosdó… Az intim higiénia nomád körülmények között kényes dolog. Tudatos felkészüléssel a fertőzések elkerülhetők és saját komfortérzetedet is biztosíthatod. Szerencsére itthon is egyre több termék kapható a pisitölcsértől a menstruációs kehelyig.

7. Kézfertőtlenítő
Az sem gond, ha épp nincs kézmosási lehetőség a közelben. A drogériákban kapható kézfertőtlenítő kendők és gélek garmadája áll rendelkezésedre. A Touchland Kub2Go termékcsaládja ideális megoldás a kezed tisztán tartására víz nélkül. Ez tuti nem folyik ki a táskádba, nincs ragacsos utóérzet és még hidratál is. Annyira jól néz ki, hogy nem maradsz észrevétlen, ha előveszed a táskádból. 😉

8. Csereruha
Magamból kiindulva, nem árt, ha van nálad valami amit magadra kaphatsz kisebb balesetek esetén. Dobd be a táskádba a Napkin tenyérnyire összepréselt pamut pólóját. Akkor is jól jöhet, ha megázol.