Praktikus pakolás

5 ok, amiért neked is kell ellenőrzőlista utazás előtt

Miért kell ellenőrzőlista utazás előtt? Mert a pakolás minden utazót érint, úti céltól és időjárástól függetlenül. Ám nőként nagy valószínűséggel rád hárul a feladat akkor is, ha a pároddal vagy családdal utazol. Könnyítsd meg a dolgod és tervezz előre! Azaz legalább 2 héttel az indulás előtt gondold át, hogy mire lesz szükséged/szükségetek.

ellenőrzőlista utazás előtt5 ok, amiért neked is kell ellenőrzőlista utazás előtt

Tudtad, hogy a pakolás az egyik legnagyobb stresszfaktor utazás előtt? Tarts be néhány egyszerű szabályt és megkönnyítheted a bőröndödet és az előkészületeket egyaránt!  😉

1. Ha összeírod, hogy mi kell majd az utazás alatt, nagy valószínűséggel nem marad otthon semmi, amire szükség lehet.

2. Csak azt tedd be a bőröndbe, ami szerepel a listán, így nem cipelsz magaddal fölösleges dolgokat!

3. Időben kiderül, ha valamit be kell szerezned!

4. Nem az indulás előtti este szembesülsz vele, hogy a kedvenc pólód vagy amiben utazni akartál a szennyes kosár alján csücsül.

5. A legfontosabb: ha tervezel és előre készülsz, kevesebb dolog miatt kell aggódnod!

Készítettem egy ellőrzőlistát, aminek a segítségével egyszerűbb lesz összeállítani az útipoggyászodat. Nem vagyunk egyformák, így ez csak egy iránymutatás, melyet a saját igényeid szerint alakíthatsz. Add meg az e-mail címed és máris a tied!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..