Praktikus pakolás

Bőrönd trendek 2014

Megosztom

Ígértem, hogy folytatom a Travel Good Show-n bemutatott legfrissebb trendeknek megfelelő termékek ismertetését. Ezúttal a bőröndök és táskák között csemegéztem. A hatalmas választék ismét megzavart, így segítséghez folyamodtam.

Peter Greenberg amerikai utazási guru. Ő volt olyan szerencsés, hogy személyesen is ott lehetett a vásáron. Megcsodálhatott, megtapogathatott mindent. Bár kötve hiszem, hogy mindezt annyira élvezte, mint én tettem volna. 😉

 

A legtöbb bőrönd- és táskagyártó cég felmérést készített arról, hogy utazás közben melyek azok a problémák, amelyekkel az utasok legtöbbször szembesülnek és ezekre kerestek megoldást. Peter összegyűjtött néhány példát.

 

Megfájdul a karom a bőrönd húzásától

Az American Flyer cég, Boson Hard Case bőrönd fogója 90°-tól 45°-ig dönthető, így kevésbé kényelmetlen a karnak.

 

 

A gurulós bőröndöm néha életre kel

A Delsey új Chalet táskájában beépített fék van, melyet egy kapcsoló segítségével aktiválhatunk, így megakadályozva, hogy bőröndünk elguruljon mellőlünk.

 

Hazafelé mintha kevesebb hely lenne a bőröndömben, sosem fér bele minden

 

Számomra egész elképesztő, hogy vannak olyan táskák, amelyek mérete bővíthető. Nem is akárhogyan! A Briggs & Riley Baseline kollekciójának darabjainak mérete akár 34%-al is növelhető, majd egy kompressziós rendszer segítségével visszanyeri az eredeti méretét. A benne lévő dolgok sérülése nélkül.
Az Eagle Creek utazótáskája néhány mozdulat és pár cipzár segítségével bővíthető 25%-kal. Nézzétek a videón milyen egyszerű!

Most, hogy kiveséztük mindazt, ami praktikus, jöhet minden, ami szemet gyönyörködtet, női szíveket megdobogtat. Folyt. köv.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..