A bőrönd rendező nagyszerű dolog. Használatuk függőséget okoz. 🙂 Ha neked elsőre nem vált be, lehet, hogy valamit nem jól csináltál. Gyakorlat teszi a mestert, tartja a mondás. Nincs kedved kikísérletezni, hogyan tudod a bőrönd rendező használatát tökéletesíteni? Segítek, hogy a leggyakrabban előforduló hibákat te ne kövesd el.

Bőrönd rendező használata rosszul: ezeket a hibákat ne kövesd el

Hiba #1 Túltöltöd

bőrönd rendező

Ha krónikus túlpakoló vagy, akkor bizony hiába a praktikus bőrönd rendező. Abba is addig fogsz pakolni, míg alig bírod behúzni a cipzárt.

Megoldás: Önfegyelem 🙂
Bőrönd rendezők nélkül is a legfőbb szabály, hogy először gondold végig, mire lesz szükséged. Egy jól összeállított ellenőrző lista segítségedre lehet.

Hiba #2 Nem használod ki a rendelkezésre álló helyet

Miután a nagyobb ruhadarabokat betetted körben maradnak “üresjáratok”, amiket vétek lenne kárba veszni hagyni .

Megoldás: zoknikkal, fehérneművel kibélelni. Vigyázz, túl sok mindent azért ne akarj bepaszírozni így sem.

Hiba #3 Nem a megfelelő dolgokat tartod benne

A bőrönd rendezőkben az a legnagyszerűbb, hogy rendkívül változatosan használhatod fel őket (naná, hogy erről is készül bejegyzés). Mégsem jó ötlet az összes kábelt, töltőt egy “kockába” behajigálni.

Tény, hogy így nem a bőröndben okoznak káoszt és nem gabalyodnak bele a ruhákba, egymással azért jól össze tudnak gubancolódni.

Megoldás: Használj kábelrendezőt a kábelek tárolására, a cipőket teheted cipőtartóba – sokkal környezettudatosabb megoldás hosszú távon, mint a nylon zacskó. És elegánsabb is. Akárcsak a fehérnemű tároló.kábel rendező bőröndbe

Hiba #4 A rend helyett arra helyezed a hangsúlyt, hogy több mindent magaddal vihess

Valóban több minden belefér a kézipoggyászodba a bőrönd rendezők segítségével. Azonban nem ez a fő funkciójuk.

Ahogy a nevében is benne van, a bőrönd rendezők abban segítenek neked, hogy a bőröndöd rendezett és átlátható legyen.

Lehet, hogy unalmasan hangzik már, de a MEGOLDÁS: a tervezés, amiben természetesen egy jól összeszedett ellenőrzőlista segíthet.nyomtatható ellenőrzőlista

Iratkozz fel a blogértesítőre és töltsd le a nyomtatható ellenörzőlistát!

Hiba #5 Túl nagy méretű börönd rendezőt választasz

A nagyobb bőrönd rendezőben több minden belefér, ez vitathatlan. Ha viszont csak L-es méretet választasz, nem fogod tudni betenni a bőröndbe valamennyit

Travelsky bőrönd rendező

Ilyen szép rend lesz a bőröndödben 😉

Megoldás: Válassz többféle méretet tartalmazó szettet vagy vegyél néhány darabot külön – külön eltérő méretekből és játssz velük, mint a tetrisszel a bőröndben rendelkezésre álló hely optimális kihasználása érdekében.

 

Kedvet kaptál, hogy kipróbáld? A blog hűséges olvasójaként, most 10% kedvezménnyel beszerezheted az Útipoggyász webáruház “Pakolás” kategória termékeit. KÓD: PAKOL10. Érvényes: 2017. november 10-ig, kivéve akciós termékek.