Fázós vagyok és be kell vallanom, hogy múlt héten bizony annyira fáztam, hogy elővettem a télikabátomat… Október közepén olyan szép indián nyárral örvendeztetett meg minket a természet, szóval nehezemre esik elfogadni, hogy egyre közelebb a tél, hóval faggyal. Száraz, napos hosszú őszre vágyom, de még azt sem bánom, ha esik néha, így legalább maximálisan ki tudom használni az új széldzsekimet. 😉 Egyszerűen beleszerettem ebbe darabba – kár, hogy a képen nem látszanak a pöttyök. Már csak azt bánom, hogy hozzáillő gumicsizmát nem sikerült még beszereznem. (De már azt is kinéztem ám!)

A saját Tchibo kabátomhoz hasonló kabátot akkor érdemes beszerezned, ha elsősorban kültéri programot tervezel. Elég hosszú, hogy védje a derekadat az egész napos városnézés során, a magasan záródó nyak megvéd, ha hűvös szél fúj, a kapucni pedig az esőtől is megvéd. Ezek a darabok természetjárás során is bevethetőek.

 

1. Bon prix 2. Bon prix 3. Otto

 

Mint említettem, fázós vagyok, így a rövid dzsekik nálam jelentős hátránnyal indulnak… Ezeken az átmeneti kabátokon mégis megakadt a szemem. A befutó vitathatatlanul a harmadik képen látható bőrdzseki.

 

1. Bon prix 2. Promod/Vanity.hu 3.Otto

 

A sportosabb átmeneti kabátok mellé választottam elegánsabb kabátokat is, ha inkább nőiesen öltözöl és igazi csajos shopping vagy wellness hétvégét tervezel.

 

1. Camaieau/Vanity.hu 2. Orsay/Vanity.hu 3. H&M/Vanity.hu

Te milyen átmeneti kabátban utazol idén?