Utazás

7 állatbarát hotel, ahol jó kutyának lenni

Megosztom

Az amerikai kontinens élen jár a kutyával való utazásban is. A különleges igények kiszolgálására kész iparág épült ki. A belföldi repülőjáratokon az állatok szállítása is rugalmasabb, mint európai viszonylatban, az állatbarát szállodák pedig a végsőkig elmennek négylábú vendégeik kiszolgálásában. Az Instagramról gyűjtöttem össze a kedvenceimet.

7 állatbarát hotel, ahol jó kutyának lenni

  1. A Westin hotelekben kényeztető welcome csomaggal várják az ember legjobb barátját, ahogy a szállodák honlapján olvasható. A csomag tartalma és ára változó, de minden házban tartalmaz egy Westin logóval ellátott kényelmes párnát, egy kis szőnyeget az etető és itató tál alá, illetve egy ajtóra kitehető táblát, amin jelezhetjük, hogy a szobában kutya is lakik. Van, ahol snack, egy üveg ásványvíz és játékok is várják az ebet.

2. A kaliforniai Carmelben a Hofsas House hotel kutyabarát szobákkal is készült a vendégek fogadására.

3. A Virginai Kutya Magazin is ajánlja a kutyabarát Garden and Sea Inn fogadót. Természetesen itt is bekészített csomaggal kedveskednek a kutyáknak. A Westin hotelekkel ellentétben, ez a szálláshely megengedi, hogy a kutya egyedül maradhasson a szobában, míg a gazdik például vacsoráznak.

4. A Hilton hotelek VIP vendégként fogadják a kutyákat is. (És felszámolnak takarítási költségként egy vissza nem térítendő szervízdíjat a négylábú vendégek után…)

5. Az amerikai Riviérán a legjobb állatbaráthotel a Canary Kimpton Hotel Santa Barbarában. Náluk nem csak üres frázis, hogy örömmel fogadják a kutyákat, felár nélkül szállásolják el a kicsi és nagyobb ebeket egyaránt. Természetesen kutyaágy és snack itt is jár a vendégnek. Külön figyelmesség, hogy a helyi állatorvos elérhetőségét is megadják szobafoglaláskor.

6. A Starwood hotellánc másik tagja, az A Loft hotelek is örömmel látják a 20 kg alatti kutyákat.

7. A világjáró kutyusokat sztárokat megillető kényelem fogadja Velencében is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..