Kultúra,  Otthonnyaralás

4 megható karácsonyi videó az utazás világából

Nem szeretem a reklámokat. Felbosszantanak a filmeket megszakító maratoni hosszúságú reklámfolyamok. Most mégis reklámokat hoztam nektek. Pontosabban 4 megható karácsonyi videót. Igazi adventi hangulatfokozókat. Zsepit készítsetek elő. Én szóltam….

Ugyan mindegyik karácsonyi videó angol nyelvű, de megértésükhöz nincs szükség nyelvtudásra.

A 4 legjobb karácsonyi videó légitársaságoktól

A WestJet 2 évvel ezelőtti kezdeményezése is nagyon tetszett már, akkor az egyik járat utasait várta meglepetés leszálláskor. És nem én voltam az egyetlen, a videót 4 nap alatt közel 15 millióan nézték meg.

Idén a légitársasági dolgozók célkitűzése az volt, hogy 24 óra alatt 12.000 kisebb-nagyobb csodát vigyenek véghez. Nézd meg a videót sikerült-e nekik!

Az American Airlines és a United karácsonyi üzenete ugyanaz. Figyeljünk oda jobban egymásra! Különösen az ünnepek alatt. Karácsonykor állítsd te is a telefonodat repülőgép üzemmódba!

Az Air Canada úgy vallja, a legszebb dolog az ünnepek alatt, hogy egymástól távol élő családtagokat köthet össze a világ minden táján. Ez a karácsonyi videó a bizonyíték, hogy ezt komolyan is gondolják.

S végül jöjjön a személyes kedvenc karácsonyi videó egy új-zélandi kisfiúról aki amiatt aggódik, hogy a Mikulás nem találja meg a házukat.

Neked melyik karácsonyi videó tetszett a legjobban?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..