Praktikus pakolás

3 fő ok, amiért tekerd a ruháidat utazáskor

Amikor először olvastam egy utazós blogon, hogy a ruhákat jobb tekerve betenni a bőröndbe, nem egészen értettem ennek a koncepcióját. Mióta kipróbáltam, csak így pakolok. Te is szkeptikus vagy? Nem foglak hossza győzködni, 3 nyomós érvet hoztam, miért tekerd a ruháidat utazáskor. A helyedben adnék egy esélyt ennek a verziónak. 

Miért tekerd a ruháidat utazáskor?

1. Helytakarékos

Ennél nyomósabb érv nem is kell. Neked is felcsillant a szemed, ugye? Végre egy módszer, aminek a segítségével több ruhát tudsz magaddal vinni nyaraláskor. Kipróbáltam, működik. Ha ismerős neked Marie Kondo neve, akkor most egyetértően bólogatsz, hiszen a szekrényedbe sem hagyományos módon hajtogatod a ruháidat.

2. Átlátható

Tekerve egymás mellett vannak a ruhák és pikk-pakk kikapod, amelyikhez éppen kedved támad. A szépen összehajtogatott és egymásra helyezett ruhákat ezzel szemben újra és újra fel kel túrnod, hogy megtaláld a hőn áhított, kedvenc pólót.

3. Bőröndrendező kompatibilis

A legjobb dolog, ami a feltekert ruhákkal történhet, hogy bőrönd rendezőbe teszed őket. Nem borulnak össze-vissza. Tökéletes, átlátható rend lesz a bőröndben.

A képen az S méretű bőrönd rendezőbe pakoltam a 4 éves fiam ruháit egy hétvégi kiruccanáshoz:

  • 3 db hosszú ujjú póló
  • 1 melegítőnadrág
  • 1 pizsama
  • 2 trikó
  • 3-3 alsógatya és zokni (ebből az egyik extrém vastag, első nekifutásra nem is fért be…)
  • úszónadrág.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..