Tudtad?

Az emberi test nagyobbrészt vízből áll. A csecsemőknél ez 70%, a felnőtt férfiaknál 60%, míg a nőknél ez körülbelül 55%-ot jelent. A bennünk lévő víz fontos a vérképzés miatt, segíti az étel útját az emésztőrendszeren keresztül, de a salaktalanításban is nagy szerepe van. Kenőanyagként szolgál az ízületek nedvesítéséhez, és védi a szemet, az agyat és a gerincvelőt. Emésztőrendszered vizet használ fel a tápanyagok szállításában és a hulladéktermékek eltávolításában fontos folyadékok ‒mint a vér, a nyál és az emésztőfolyadék ‒ előállításához. A víz lényeges szerepet játszik a székrekedés megakadályozásában, mivel segíti a tápanyagok felszívódását a belekben. Fenntartja a sav-bázis egyensúlyt, segíti az elektrolitok útját, de nagy szerepe van a hőmérséklet-szabályozásban is.

 

vapur kulacs

A fenti, kicsit tudományos bevezető után be kell látnunk: a víz éltető elemünk. A hidratálás – legyen szó az arcunkról, bőrünkről, de akár egész szervezetünkről ‒ olyan rituálé, melyet sokszor elfelejtünk, pedig életünk fontos része kellene legyen. Ennek hiányában a bőr gyorsan fakó, színtelen és durva lesz.

Az ember hajlamos arra gondolni, hogy csak télen kell hidratálnia a testét. Valóban, a téli hideg különösen erős támadást jelent bőrünk ellen, melyet a dörzsölő ruhák is tovább fokoznak. Azt azonban fontos tudni, hogy hidratálásra minden évszakban szükségünk van: a megfelelő hidratáltság biztosításával nyáron könnyebben leküzdhető a nap, a tenger és a klór agressziója.

Rendben, de hogyan legyen nálunk mindig víz, és főleg miben?

vapur kulacs

Hogy segítsünk a probléma megoldásában, megkerestük a legjobb és legpraktikusabb márkát ezen a területen.

A Vapur, a rugalmas, újrafelhasználható palack gyártója 2012-ben indította el a Vapur hidratáló programot azzal a céllal, hogy a tiszta ivóvizet könnyebben elérhetővé tegye, és csökkentse az Egyesült Államokban az egyszer használatos műanyag palackokból származó hulladék mennyiségét. A Vapur hidratáló program magában foglalja a Vapur újratöltő állomások kialakítását, a Vapur újrafelhasználható palackok értékesítését.

Az évente elfogyasztott több milliárd üveg vízzel az eldobható palackok túlnyomó többsége a hulladéklerakókban végzi, műanyag hulladékként. A Vapur hidratáló program csökkenti ezt a megdöbbentő statisztikát: így egymillióval kevesebb egyszer használatos palack jut a hulladéklerakókba.

Van alternatíva?

Persze. Megmutatjuk.

A Vapur kulacsok nem sima vizes palackok, hanem újrafelhasználható, összecsukható, rögzíthető, fagyasztható, fenntartható kényelmet jelentenek. Ez egy rugalmas termék, amelyet kifejezetten az aktív életmódra alkottak meg.

Gazdaságos és környezetbarát, összetekerhető, fél literes kulacs sportoláshoz, utazáshoz.

vapur kulacs

A Vapur a hagyományos sportkulacs helyett kínál tökéletes alternatívát a sportolóknak, utazóknak. A fél literes Shades kulacs csipesszel a táskára erősíthető, megtöltve megáll a talpán, üresen lapos és feltekerhető, így könnyen elfér a zsebedben, táskádban.

Az USA-ban és Nyugat-Európában méltán népszerű kulacs személyes kedvenced lesz, ha kipróbálod. Sőt, a kézitáskád alapfelszerelésévé válik, ha sokat utazol repülővel. Helytakarékos és mindig kéznél van. Megtöltheted a repülőtéri biztonsági ellenőrzés után, és nem kell aggódnod, hogy szomjas maradsz az utazás alatt.

A vidám Vapur Quencher kulacsok segítségével útközben is gondoskodhatsz gyermeked megfelelő folyadékpótlásáról, és közben még a környezeted is véded. Nincs két egyforma kulacs, gyermeked a sajátját a egyéni matricák segítségével díszítheti fel.

Gondolj gyermekeid jövőjére! Tegyél meg mindent a tiszta környezetért! Környezetszennyező palackok helyett válaszd a Vapur kulacsait!

Szerezz be egyet még ma: https://utipoggyasz.hu/egyeb-utazasi-kiegeszitok-179/kulacsok-173/vapur-shades-kulacs-324